Een duovlucht is een fantastische ervaring. Bij Jan Van Gent kan je meevliegen met 1 van onze erkende duopiloten. Zij nemen je mee naar ongekende hoogtes waar je een prachtig zicht hebt op de zee, het strand en het platteland.

Soorten

Liniaire vlucht (€ 40) en Trapvlucht (€ 60). Het verschil tussen deze 2 vluchten is de hoogte en dus ook hoe lang je in de lucht hangt. Bij een lineaire vlucht wordt de kabel 1x binnen gehaald, bij een trapvlucht gebeurt dit 2 keer, bereik je dus ook een hogere hoogte en hang je langer in de lucht.

Wanneer kan het?

Om te kunnen liervliegen zijn we volledig afhankelijk van het weer. Te hoge windsnelheden of regen laten bijvoorbeeld niet toe te vliegen. Om die reden is het dan ook niet mogelijk om verder dan 2 dagen vooruit te plannen. Onze vliegdagen worden aangekondigd via onze Facebookpagina Jan Van Gent. De pagina opvolgen is dus de boodschap. Zowel jong als oud kunnen genieten van een duovlucht. Personen onder de 18 jaar moeten wel een begeleider bij hebben.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau ? Laat ons weten wie de gelukkige is, wie de gulle schenker is en of gekozen wordt voor een liniaire dan wel een trapvlucht. Na betaling ontvang je de cadeaubon per mail. De cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

Rekeningnummer BE22 1431 2038 1347