Een duovlucht is een fantastische ervaring. Bij Jan Van Gent kan je meevliegen met 1 van onze gebrevetteerde duopiloten. Zij nemen je mee naar ongekende hoogtes waar je een prachtig zicht hebt op de zee, het strand en het platteland.

Traplieren

Je kan een Trapvlucht meedoen met een duopiloot voor € 70. Bij een trapvlucht wordt de kabel 2x binnen gehaald, waardoor we een hogere hoogte bereiken en we van een langere vlucht kunnen genieten.

Nodig

  • Sportieve schoenen (bottines of stevige sportschoenen)
  • Windvestje
  • Een zonnebril om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten
  • Een vriend(in) om samen van de vlucht te genieten

Wanneer kan het?

Om te kunnen liervliegen zijn we volledig afhankelijk van het weer. Te hoge windsnelheden of regen laten bijvoorbeeld niet toe te vliegen. Om die reden is het dan ook niet mogelijk om verder dan 2 dagen vooruit te plannen. Onze vliegdagen worden aangekondigd via onze Facebookpagina Jan Van Gent. De pagina opvolgen is dus de boodschap. Zowel jong als oud kunnen genieten van een duovlucht. Personen onder de 18 jaar moeten wel een begeleider bij hebben.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau ? Laat ons weten wie de gelukkige is, wie de gulle schenker is en of gekozen wordt voor een liniaire dan wel een trapvlucht. Na betaling ontvang je de cadeaubon per mail. De cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

Rekeningnummer BE22 1431 2038 1347